Foto: Differdange

Tim iz Luksemburga u srijedu stiže u Mostar

Differdange poražen na startu prvenstva Luksemburga

Nakon što je prvo kolo prvenstva Luxemburga kasnilo tjedan dana zbog koronavirusa, proteklog vikenda krenule su i utakmice luxemburške lige.

U otvaranju nove sezone Differdange je igrao kod ekipe Swift Hesperange i izgubio s 1:3. U utakmici s čak tri jedanaesterca Differdange je zabio jedan gol s bijele točke, a strijelac je bio Kilian Gulluni. 

Momčad Differdange sljedeću utakmicu imat će protiv Zrinjskog, a u Mostar bi trebala stići najvjerojatnije u srijedu. Utakmica između Zrinjskog i Differdangea igra se u četvrtak u 20 sati. Ulaz neće biti dopušten gledateljima, ali bit će osiguran TV prijenos na Arena Sport TV. 

Podsjetimo, nedavno je Differdange u pripremnoj utakmici poražen od belgijskog Genka s čak 9:0 i po svim parametrima Plemići će u ovom srazu biti favoriti, no u sustavu koji se igra na samo jednoj utakmici, nema totalnih autsajdera, pa će igrači Mladena Žižovića morati dati sve od sebe da bi se našli u ždrijebu drugog pretkola Europa lige. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.