Iz drugog u prvi plan: Mašićev gol znači tri boda za Zrinjski

Minimalni trijumf Plemića nad Slobodom

Iz drugog u prvi plan: Mašićev gol znači tri boda za Zrinjski

A. Čaušević

Zrinjski je nakon tri nešto slabija izdanja konačno upisao trijumf. Pod Bijelim brijegom je s minimalnih 1:0 pobjeđena Sloboda. 

Plemići su bili bolji rival i zasluženo su stigli do pobjede, ali su opet prije svega vlastitom krivicom rizikovali da ostanu bez punog plijena.

Mostarski tim je imao nekoliko izrazitih prilika, posebice u prvom poluvremenu, ali samo jedna lopta je odsjela u golu gostiju. Pobjednika je odlučio Anes Mašić sredinom prvog dijela.

Tako je Mašić ponovo kao neko ko nije bio u prvom planu Mladen Žižović postao heroj Zrinjskog jer je mladi napadač i protiv Olimpika bio strijelac jedinog gola

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolju šansu za Slobodu imao je novajlija Dženis Beganović koji je u finišu prvog poluvremena pogodio stativu, a zatim i šutirao preko gola iz odlične pozicije.

[facebook]https://www.facebook.com/SportSportPLBIH/videos/599355250737746/[/facebook]

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adohordas
Extra momak igra ,ovaj ubrzo ode vani...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi