Stižu nove potvrde: Transfer igrača Zrinjskog u Hajduk sve izvjesniji

Žižović ga ne koristi

Stižu nove potvrde: Transfer igrača Zrinjskog u Hajduk sve izvjesniji

A. Čaušević

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da Hajduk ima namjeru angažovati golmana Zrinjskog, Ivana Brkića. 

Jučer su stigle nove potvrde i to iz najutjecajnijeg hrvatskog sportskog lista. Sportske novosti su pobjavile da je Brkić na putu prema Poljudu.

"Postoje priče oko angažmana u Hajduk, ali jasno vam je da ne mogu o tome ništa ozbiljno razgovarati za medije", poručio je Brkić.

Dolazak ovog 25-godišnjeg golmana u redove splitskih Bijelih ubrzat će odlazak Igora Tudor jer je ekipu preuzeo Hari Vukas.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukas je prošlog ljeta trenirao Brkića u Zrinjskom i itekako je upoznat s kvalitetama ovog golmana koji se svojevremeno zbog dvojnog državljanstva povezivao i s reprezentacijom BiH.

Prošle godine zadesila ga je i teška povreda ligamenta, uspješno se oporaviom međutim Mladen Žižović i dalje više vjeruje Dinku Horkašu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Nema Žiža tu kome vjerovat jer mu je receno da Horkas brani do jeseni i branit ce a transfer Brkica je siguran jer ima ugovor do ljeta pa ce ga Zrinjski unovčiti za sto je vecu cjenu moguce jer ipak ima samo par mjeseci ugovora jos a glavni zahtjev Zrinjskog je taj da Brka ostane na poudbi drugi dio sezone jer Horkas odlazi na jesen
2 2
Pozitiva
Čovjek se tek vratio poslije Tesle povrede, pa jel realno da odmah krene braniti...?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi