U pregovorima s dva kluba

Ibanezovoj neslavnoj avanturi u Mostaru se bliži kraj, Srbija naredna destinacija?

Admin Čaušević

Biti dobar fudbaler ne znači nužno i laka prilagodba na Premijer ligu BiH koje je zaista jedinstvno takmičenje po mnogo čemu. Na svojoj koži je to osjetio Luis Ibanez.

Prije nešto manje od godinu Ibanez je stigao u Zrinjski kao jedno od najzvučniji pojačanja u historiji Premijer lige, ali argentinski defanzivac svoj kvalitet nije uspio potvrditi na terenu.

Nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Dinama su poremetile povrede, a vrlo lako bi se moglo desiti da jedan od najplaćenijih igrača u mostarskom klubu uskoro napusti kako Zrinjski tako i BiH.

Srbijanski mediji prenose informaciju kako se ovaj 32-godišnjak nalazi u pregovorima sa Voždovcem i Čukaričkim, ali da prije toga mora raskinuti ugovor s Plemićima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ibanez je početak sezone dočekao u procesu oporavka od operacije stopala, da bi zatim povrijedio aduktor pa pa do sada nije upisao ni minutu.

Osim za Dinamo i Crvenu zvezdu popularni Lucho je igrao još u Turskoj i Mađarskoj, a karijeru je počeo u slavnoj Boci Juniors.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.