Je li pretjerao?

Nešto najluđe do sada: Fudbaler Bayerna "nabio" pehar na glavu

Admin Čaušević, foto: EPA

Bayern je po drugi put u svojoj historiji osvojio trostruku krunu. I 2020. kao 2013. prevladala je bavarska superioronost nad ostatakom fudbalskog svijeta u Evropi.

Nakon što je u finalu Lige prvaka pobijeđen PSG s 1:0 te uručene medalje i pehari uslijedilo je slavlje fudbalera Bayerna, ali u drugačijem okruženju.

Iako na tribinama La Luza nije bilo publike, fudbaleri novog prvaka Evrope su svakako znali kako proslaviti trenutak o kojem mnogi sanjaju.

Nešto najluđe do sada definitivno je napravio defanzivac Lucas Hernandez. Francuski štoper je odlučio da famozni pehar stavi na glavu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zahvaljujući broju na šorcu (21 op.a.) da se primjetiti da se radi o fudbaleru kojeg je Bayern prošle godine platio 80 miliona eura Atletico Madridu.

Fotografiju koju će dugo čuvati napravio je Javi Martinez, ali i ovaj trenutak nije promakao ni fotografima prisutnim na stadionu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.