Zbog pobjede Bayerna slave u Liverpoolu, a tuguju u Barceloni

I to je moguće

Zbog pobjede Bayerna slave u Liverpoolu, a tuguju u Barceloni

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna večeras su u finalu Lige prvaka pobijedili PSG sa minimalnih 1:0.

Bayern je ovom pobjedom po šesti put u svojoj historiji osvojio titulu Lige prvaka čime su se izjednačili s Liverpoolom. Uspješniji od njih u ovom segmentu su još samo Milan i Real Madrid.

Pobjedi Bayerna raduju se i u Liverpoolu, dok tuguju u Barceloni. Razlog za to je Philippe Coutinho koji ove sezone igra na posudbu u njemačkom klubu, te je uspio postati prvak Evrope.

Naime, zbog toga će Barcelona morati platiti pet miliona eura na račun Redsa zbog klauzule u ugovoru Brazilca. Bayern je preuzeo troškove za njegovu platu, dok klauzule u ugovoru snosi samo Barcelona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako je igrač kojeg su platili 160 miliona eura osvojio titulu na posudbi u drugom klubu, a Barcelona na račun Liverpoola mora da plati dodatnih pet miliona eura. Zaista nestvarno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gallardo.la
E bas se raduju radi 5 miliona, pa ovi klubovi vrte milijarde sta je sa vama
0 7
trzac
Izmisljotina.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi