Objava na Instagramu

Niko PSG-u poslije utakmice nije prisjeo na muku kako Manuel Neuer!

Admin Čaušević

Manuel Neuer je tokom utakmice dovodio igrače PSG-a do očaja, a poslije pobjede dodao im je sol na ranu. 

Neuer je opet onaj stari. Njemački golman je bio nesavladiv u finalu Lige prvaka, imao je nekoliko vrhunskih odbrana te je možda i najzaslužniji za Bayernovu šestu titulu prvaka Evrope.

Pobjeda Bayerna bio je signal da može početi slavlje i na ulicama Marseilla jer je klub iz grada sa Azurne obale i dalje jedini francuski osvajač Lige prvaka.

Neureova objava poslije utakmice posebno je oduševila pristalice Marseillea kojoj je definitivno dododano prijeseo na muku zvijezdama PSG-a.

Naime, na fotogafiji koju je objavio na Instagramu Neuer je za lokaciju izabrao sadion Veledrome, dom Marseillea i najvećeg rivala PSG-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pristalice Marseilla su nakon toga okupirale Neuerov profil i uputili mu veliki broj čestitki, ali i zahvalnici na potezu kojeg je napravio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.