Neymar uzeo mobitel u ruke i izblamirao se: Brazilac čestitao pogrešnom klubu osvajanje LP!

Fudbaler PSG-a se nije proslavio

Neymar uzeo mobitel u ruke i izblamirao se: Brazilac čestitao pogrešnom klubu osvajanje LP!

A. Čaušević

Neymar i ove sezone nije uspio osvojiti Ligu prvaka s PSG-om, ali ako ništa odveo je svoj tim do finala što je iskorak u odnosu na ranije sezone. 

Brazilski as je poslije meča bio neutješan. Plakao je i tugovao zbog propuštene prilike, a najteže mu je bilo kada je prošao pored "ušatog" trofeja.

Nakon što se smirio i uzeo mobitel, ovaj svjetski poznati fudbaler se uspio poprilično osramotiti. Čestitao je titulu pogrešnom klubu, Bayeru.

"Poraz je dio sporta, pokušali smo sve, borili smo se do kraja. Hvala svima na podršci i čestitke Bayeru", napisao je Brazilac na Twitteru.

Ubrzo je uslijedila reakcija i Bayer Leverkusena. Apotekari su citirali Neymara tako što su upotrijebili emoticon za dignutom obrvom.

Zatim je uslijedio i novi tweet na španskom jeziku da Neymar ne miješa ujaka Bayera sa Bayernom, već da radi obrnuto. Neymar ujaku Bayeru čestita kada je on i na odmoru. Budi kao Neymar", dodatno su se našalili u Bayeru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nema dileme da je iza zvijezde PSG-a noć koju želi što prije zaboraviti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
To je jos jedan dokaz koliko on razmislja o fudbalu i koliko ga zanima,i kad je na terenu samo glumi.Neosporan je talenat o majstor,ali volja kita obicna.
6 0
BlueBoys
Pa obrisi suze kad tipkas poruku...:D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti