Danas predstavljen ekipi

FK Mladost dobio novog trenera · Saznajemo

Samir Mlaćo

FK Mladost Doboj Kakanj je dobio novog trenera. Naime, na klupi Dobojlija će u narednom periodu sjediti Nemanja Miljanović, srbijanski stručnjak koji je veći dio trenerske karijere proveo u Švedskoj.

Miljanović je danas i zvanično predstavljen, te će tako naslijediti Fahrudina Šolbića koji je nakon prvog kola i visokog poraza od Borca podnio ostavku.

Kao privremeno rješenje Mladost je vodio Elvedin Beganović, pomoćni trener.

Miljanović je u igračkoj karijeri nastupao u Švedskoj i Španiji, a kao trener vodio je Krajinu i Proleter iz Teslića u BiH, da bi se kasnije okušao u Švedskoj kao trener Syrianske, Elfsborga, Eskilstune gdje je radio i kao sportski direktor.  Sa Eskilstunom je izborio i finale Kupa Švedske.

Debi će imati narednog vikenda kada u Doboj Kakanj stiže FK Olimpik.

Ova informacija potvrđena je za SportSport.ba iz Mladost. Navode da Miljanović voli raditi sa mladima igračima, te da se nadaju uspješnoj saradnji. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.