Mušija: Momcima sam rekao 'pobijedite Želju i recite šta hoćete'

Velika pobjeda Mladosti na Grbavici

Mušija: Momcima sam rekao 'pobijedite Želju i recite šta hoćete'

S. Mlaćo

Pravu senzaciju priredili su nogometaši Mladosti na Grbavici. Dobojlije su slavile 1:0 i iznenadili Željezničar koji je do ovog kola imao četiri pobjede.

Nedim Hadžić je srušio Plave, a prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija u razgovoru za SportSport.ba priznaje da ni sam nije očekivao pozitivan rezultat. Mislima su u Mladosti već bili u narednom kolu kada u Doboj Kakanj stiže FK Olimpik, direktni rival u borbi za opstanak.

"Moram priznati da nismo očekivali ama baš ništa. Momcima sam naglasio na sastanku da samo želim vidjeti želju, volju i htijenje i da to nam vrati samopouzdanje pred važnu utakmicu sa Olimpikom", kaže Mušija, te nastavlja.

"Na kraju sastanka pred meč sam rekao momcima 'pobijedite Želju i recite šta hoćete'. Premije će biti, mogu vam otkriti".

Elvedin Beganović je ostvario veliku pobjedu, iako je kao privremeno rješenje ostao na klupi Mladosti. Mladost bi tako u narednim danima mogla dobiti novog trenera, a Beganović bi ostao u stručnom štabu i sigurno da može puno pomoći svojim znanjem, iskustvom i poznavanjem same lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali su pregovore sa određenim imenima, sada sam u neobranom grožđu. Još uvijek sam bez odluke, a ako ću to uraditi, onda moramo brzo reagovati", dodao je Mušija na kraju razgovora za SportSport.ba.

Mladost nakon pet kola ima četiri boda, a u narednom dočekuje FK Olimpik, tim koji za sada nema bodova, a sutra gostuje Tuzli City.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VenamaHrabrih
Šta ovo danas nema citata iz bogate riznice mudrosti Amara Osima? Kako to jedan eminentni pirtal može sebi dopustiti? Šta je to danas na meniju? Sendvič bez okusa Amarovog shupka? Nemojte, molim vad. Pa ispisao sam se iz biblioteke, samo da bih ovde čitao i skupljao zrnca mudrosti, tipa "šopio", "čajnoslu" itd. kojima nas redovno obasipate.
16 7
papagaj
Budi covjek pa priznaj da ste se dogovorili smrdo sve se zna pobjeda Zelje u Kaknju i pare od kladionice jadnici bijednici
2 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi