Beganović: Momci se žele dokazati u ovakvim utakmicama, naplatili smo za sve dosad

Trener Mladosti

Beganović: Momci se žele dokazati u ovakvim utakmicama, naplatili smo za sve dosad

Midhat Šljivak

Mladost je večeras na Grbavici kreirala senzaciju.

Tim iz Doboj Kaknja je pobijedio Željezničar sa 0:1 i došao je do prve pobjede u ovoj sezoni.

Itekako zadovoljan je trener ovog tima Elvedin Beganović.

"Da nam je ovo neko ponudio ova tri boda mi bismo to itekako prihvatili. Željezničar je bio apsolutni favorit, Mladost je uvijek ovdje igrala dobro, iako je Željezničar imao šanse. Mi smo pametno i zrelo odigrali, ako to možemo reći za ovu mladu ekipu. Naplatili smo sve protiv lidera na tabeli. Prezadovoljni smo, bili bismo zadovoljni i bodom, ali čak i porazom sa ovakvom igrom", rekao je Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo teško sa ekipama sa kojim smo tu negdje. Protiv Željezničara i sličnih ekipa momci žele da se pokažu. Danas nismo pravili greške kao protiv Tuzla Cityja. Ovi momci se trude, nama su ova prethodna četiri kola pripremne utakmice. Naplatili smo sve nedaće danas", istakao je Beganović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RamboIzzMostara
Da se ne lažemo, bio je Željezničar bolji. Desi se i najboljima...napravili grešku i eto...primili pogodak. To je dokaz da svak svakoga moze u ovoj ligi pobjediti.
15 0
balunv
Ovako je davno igrao Velež i Vojvodina , Velež imao 20 kornera Vojvodina ni jedan i pobjedi Vojvodina 1-0 u po Mostara
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi