Danas predstavljen ekipi

FK Mladost dobio novog trenera

10

Komentari (10)

Adriano
Sa Adnanom Zildžovićem, za kojeg također nismo čuli prije dolaska u MDK, je pogodio. Vidjećemo hoće l' i s ovim!
GuiliDamou
Potez kojim dokazes koliko si malo covjek gdine Musija, ali definitivno...
balunv
Jakog trenera vodio Proleter iz Teslića. Od ovoliko naših trenera on dovodi nekog anonimusa.
spectron
Pa koga Boga ti dovesti kad imaš 10 trenera naših iz BiH koji imaju nekog "znanja" o fudbalu.A o pro licenci da ne pričam.I danas trener svako može biti u p.m.I čim se treba neko novi dovesti,vazda iste face u igri da dođu na klupu bilo kojeg našeg BiH kluba :) Pa gdje je visoka plata,jer su oni "face" čast tome što tim para izdržavaju porodicu,ne treba ti 5-10 hiljada KM ne treniraš Real Madrid ti Boga.I onda ide priča standardno kao.... zašto ovaj balo ? Šta on zna,nema on pojma bla,bla,bla ?
Karić
Žalosno , Samo nek nije trener iz naseg okruzenja, Fujjjj
Make075
Ma kakav Beganovic ljudi, lik ne zna sastavit dvije prosto prosirene recenice.
E.Car
Al zna igrače posložiti, čelik je sačuvao 5 puta. Za naše lige i takvih ekipa kralj.
jony1919
Kakva nepravda prema Beganovicu...
goku_iz_sirokog
Po meni su trebali Beganovica ostaviti, ali ok, valjda ce se ovaj snaci s mladim igračima. Ima mladost dobrih igrača, samo treba to uigrati
Invisible80
Baš glupost, doveo čovjeka kojem sad treba 3 godine da se navikne na sudije, na igrače, na mentalitet, na ligu i tako dok se on okrene prošlo 7 kola imaće kao i sad bodova i noga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.