Foto: FK Sarajevo

Bh. šampion sutra igra meč 2. pretkola Lige prvaka

Fudbaleri Sarajeva odradili trening u Brestu

Ekspedicija FK Sarajevo je danas stigla u Bjelorusiju gdje će sutra odigrati meč 2. pretkola Lige prvaka sa Dynamom iz Bresta.

Večeras je održana i zvanična press konferencija pred meč, a ispred FK Sarajevo su se medijima obratili trener Vinko Marinović i kapiten Krste Velkoski.

"Obje ekipe su ušle u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka. Znamo da se radi o dosta dobroj i kvalitetnoj ekipi koja je šampion Bjelorusije i koja je protiv Astane pokazala dosta dobar fudbal i dosta dobar kvalitet", rekao je ovom prilikom Marinović.

Ubrzo nakon press konferencije, od 20:00 sati počeo je i posljednji trening Sarajeva pred sutrašnji meč sa Dynamom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, utakmica Dynamo - Sarajevo se igra sutra od 20:00 sati u Brestu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.