Foto - EPA

Minguella se oglasio

Bivši Messijev agent: Mislim da već ima klub

Midhat Šljivak

Nekadašnji agent Lionela Messija, Josep Maria Minguella, govorio je o eventualnom novom klubu za argentinskog čarobnjaka.

Messi je jučer zatražio odlazak iz Barcelone. O svojim namjerama je obavijestio rukovodstvo kluba i jučer je u timu sa Camp Noua vladao potpuni haos.

Njegov bivši agent Josep Maria Manguella smatra da je Messi spreman da prihvati ponudu Intera i naveo je razloge zašto je to tako.

"Mislim da je on već odabrao tim - Inter", rekao je Minguella i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Italiji su porezi manji, tu je i Cristiano, ali sa druge strane u Engleskoj igra njegov prijatelj Aguero, a tu je i Pep Guardiola u Cityju. Ipak, teško ga mogu zamisliti tamo.", rekao je Minguella.

Saga oko argentinske zvijezde se nastavlja i teško je reći kada bi se mogla završiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.