Čovjek koji je prvi objavio transfer Neymara iz Barcelone donosi i vijesti o novom Messijevom klubu

Čovjek koji je prvi objavio transfer Neymara iz Barcelone donosi i vijesti o novom Messijevom klubu

Midhat Šljivak

Marcelo Bechler, čovjek koji je prvi objavio da će Neymar napustiti Barcelonu i potpisati za PSG, sada je donio vijestu o Lionelu Messiju.

Argentinac je jučer šokirao sve odlukom da traži raskid ugovora sa katalonskim velikanom, ali se rukovodstvo kluba još uvijek ne miri sa odlukom i tvrdi da Messi ne može ići.

Ipak, Messi je spreman za veliki korak, a ako je vjerovati informacijama koje ima Bechler, naredni klub jedne od najvećih zvijezdi svjetskog fudbala mogao bi biti Manchester City.

Prema njegovim informacijama, pregovori između Messija i Građana su već obavljeni. Argentinac je spreman da ode, ali preostaje još da riješi sve sa Barcelonom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni ga ne žele pustiti besplatno. Smatraju da je njegov ugovor automatski produžen nakon što ih na vrijeme nije obavijestio o odlasku i nemaju namjeru da ga tek tako puste.

Bit će ovo sasvim sigurno još jedan dug dan za navijače Barcelone koji su u strahu da će ostati bez najvećeg fudbalera u historiji kluba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Ma City ode kod Guardiole 100 %
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi