Foto - EPA

Ostaje u Milanu

Zlatan Ibrahimović konačno prelomio i pristao na potpis

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović i AC Milan dogovorili su nastavak saradnje.

Nakon višesedmičnih pregovora konačno je postignut dogovor o novom ugovoru i uskoro će biti zvanično objavljen produžetak saradnje.

Ibra će tako ostati član Milana do juna 2021. godine. U tom periodu će zaraditi ukupno sedam miliona eura i sada se čeka samo službena potvrda.

Zlatan će se u narednim danima pridružiti ostatku ekipe koja je u pogonu od ponedjeljka i započet će pripreme za novu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ibrahimović je u Milan stigao u januaru. Njegov dolazak je preporodio tim koji je igrao zaista fantastično, a i Zlatan je bio sjajan, pa je u 20 utakmica zabio 11 golova i upisao je pest asistencija.

Vidjet ćemo kako će Rossoneri izgledati u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.