Treći tim u igri za Krunića, mogao bi igrati za čuvenog stručnjaka
Foto - EPA

Interes sa svih strana

Treći tim u igri za Krunića, mogao bi igrati za čuvenog stručnjaka

M. Šljivak

Rade Krunić će ovog ljeta napustiti Milan.

Bh. veznjak će nakon samo godinu dana sreću potražiti negdje drugo, a problema u pronalasku novog kluba neće imati.

Interes za njegove usluge već su pokazali Torino i Freiburg, a sada se u igru za njegov potpis uključila i ekipa Sampdorije.

Tim iz Genoe želi pojačati svoje redove za narednu sezonu. Nekoliko je imena koje je čuveni stručnjak Claudio Ranieri zapisao u svoj notes, a jedan od njih je i Rade Krunić.

Sampa će pokušati da dovede Krunića u narednom periodu, a kandidati za dres ovog kluba su još Antonin Barak i Jasmin Kurtić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, iako interes postoji, nijedan tim nije još uvijek uputio zvaničnu ponudu Milanu. To bi se trebalo desiti tek u narednih 10-ak dana, a vidjet ćemo gdje bi Krunić mogao završiti.

Krunić je u Milan došao iz Empolija prošle godine u transferu vrijednom osam miliona eura.Za Rossonere je odigrao 18 utakmica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi