Večeras su na terenu

Borac i Zrinjski gledaju prema drugom pretkolu Evropske lige

Midhat Šljivak

Veliku šansu za plasman u drugo pretkolo Evropske lige imaju bh. predstavnici Borac i Zrinjski.

S obzirom na to da se u ovoj fazi takmičenja igra samo jedan meč, a da su oba tima domaćini, oni će večeras imati zaista odličnu šansu da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Prvi če na teren fudbaleri Borca. Izabranici Vlade Jagodića će od 16:30 dočekati crnogorsku Sutsjesku i pred ovaj meč je banjalučki tim blagi favorit.

Sudeći po kvotama u kladionici Mozzart, opklada na Borac bi vam više nego uduplala novac, a ako želite da se kladite na ovaj susret, to UČINITE OVDJE.

Od 20 sati na teren će i Zrinjski koji će u Mostaru dočekati Differdange iz Luksemburga.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Iako Plemići ne blistaju na početku ove sezone u ovom susretu su ogromni favoriti i nema dileme da će učiniti sve da dođu do prolaza u drugo pretkolo.

A za to im kladionice daju ogromne šanse. Mozzart vam također nudi opciju klađenja na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti