Mladi Martin Bošković vratio se kući, HŠK Zrinjski se zahvalio svima koji su pomogli

Odlične vijesti za mladog Boškovića koji se osjeća dobro

Mladi Martin Bošković vratio se kući, HŠK Zrinjski se zahvalio svima koji su pomogli

Dobre vijesti stižu iz Škole nogometa HŠK Zrinjski.

Kadet Plemića Martin Bošković koji se nedavno teško ozlijedio na gostovanju u Bijeljini osjeća se dobro, a nakon velike borbe u kojoj je doslovno spašen život ovog mladića, došlo je vrijeme za njegov povratak kući u Mostar. HŠK Zrinjski Mostar se tim povodom oglasio a priopćenje Plemića prenosimo u cijelosti:

"Na utakmici 3. kola kadetskog prvenstva BiH u Bijeljini došlo je do teške ozljede našega nogometaša Martina Boškovića, zbog težine ozljede prebačen je u Tuzlu gdje je brzom intervencijom tamošnjih liječnika doslovno spašen njegov život. U toj teškoj večeri za našeg igrača, njegovu obitelj i klub, mnogi sportski i zdravstveni djelatnici priskočili su u pomoć kako bi naš nogometaš dobio što bolju njegu.

Igrač Martin Bošković nakon teške operacije dobro se oporavlja i iz bolnice u Tuzli vratio se u svoj dom, njegov oporavak olakšali su zdravstveni djelatnici bolnice u Tuzli gdje je boravio, igrači iz FK Sloboda koji su mu poklonili dres svog kluba koji su potpisali svi prvotimci kluba s Tušnja i mnogi drugi koji su svojim porukama i pozivima pružali podršku našem igraču.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Ovim putem HŠK „Zrinjski“ Mostar želi se zahvaliti svima njima, a posebno zdravstvenim djelatnicima bolnice u Tuzli i Bijeljini, Tuzlanskom nogometnom savezu i savezu RS-a, gosp. Veliboru Đuriću i gosp. Gradimiru Crnogorcu, nogometnim klubovima Radniku i Slobodi" - poručili su iz mostarskog kluba. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Sretno Boško i hvala našim prijateljima sa Tušnja i Gradskog stadiona Bijeljina u ime navijača HŠK Zrinjski Mostar
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi