Dani Olmo je bio primjer mnogima

Senzacija u Hrvatskoj: Bivša nada Barcelone u Lokomotivi

Samir Mlaćo

Hrvatska Lokomotiva u svoje redovela dovela je pojačanje iz slavne Barcelone.

Naime, u Zagreb je stigao mladi Adria Altimir Reynalos koji je nastupao za juniore Barce, a zastupa ga agencija brata Pepa Guaradiole, Peree.

Sada želi novi izazov i vjeruje da bi mu Lokomotiva mogla biti sjajna odskočna daska. Ističe da poznaje Danija Olma koji je iz Barce stigao u Dinamo, a nedavno napravio veliki transfer u Leipzig. Želi bar sličan put.

"Poznajem Olma još iz Barcelone, ali nisam s njime razgovarao. Čuo sam sve najbolje o klubu, ligi i Hrvatskoj od svojih agenata, a mogu reći i da mi je prvi dojam o gradu odličan. Znam što je Lokomotiva lani postigla, znam i da trener voli mlade igrače, no nismo se još čuli, u četvrtak ćemo se upoznati. Igram ofenzivnog bočnog, jer sam u mlađim kategorijama bio napadač. Roditelji su me podržali, svjesni su da je ovo dobro mjesto za razvoj, a plan mi je ostati u Hrvatskoj nekoliko godina, možda prijeći u neki veći klub poput Dinama, pa onda jednog dana zaigrati u nekoj jačoj ligi. Cilj mi je i zaslužiti poziv izbornika španjolske U21 vrste", kazao je Altimir za Sportske novosti.

Prije njega na Kajzericu je stigao brazilski vratar Alex dos Santos, doveden iz Atletico Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.