Fotografija ulaza u Messijevu kuću tjera suze na oči navijačima Barcelone

Čini se da zaista odlazi

Fotografija ulaza u Messijevu kuću tjera suze na oči navijačima Barcelone

E. Čaušević

Navijačima Barcelone, ali i ostatku fudbalske javnosti i dalje je nezamislivo pomisliti da bi naredne sezone mogli gledati Lionela Messija u dresu nekog drugog kluba.

Naime, zbog nezadovoljstva radom čelnika kluba Messi je prije dva dana poslao zvaničan dopis i zatražio je odlazak. Svoju cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Barci i zbog toga je svima nezamislivo da bi mogao otići.

No, čini se da je Messiju dosta da trpi ono što radi predsjednik Josep Maria Bartomeu i želi da ide. Čak i u slučaju da Bartomeu podnese ostavku čini se da se Messi neće predomisliti.

Španski mediji objavili su prije nekoliko trenutaka fotografiju koja je nastala ispred Messijeve kuće, te su poručili da se već lagano sprema selidba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ispred kuće su bili kamion i kombi kompanije za selidbe, a jedan od prolaznika je to uspio uslikati. Ova fotografija je razočarala navijače Barce koji čini se sve više počinju da vjeruu da je Messijev odlazak zaista blizu.

Fotografija Barça Nova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DonnieBrasco
Covjek unosi kutije u kucu, mozda ce mu se Suarez doseliti?? Salu na stranu, kao navijac Barce, zaista boli ovo na koji nacin su tretirali Suareza i doveli do toga da Messi bjezi iz kluba. Strasna uprava :(
11 1
FreedomBH
Zalosno od cega se sve pravi prica. Ovo je UPS narudzba,nikakva selidba i sranja. Strasno svaka cast novinari? mene je stid vas.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi