Guardiolina mašinerija: Kako bi mogao izgledati sastav Cityja ako dođe Leo Messi?

Strašan tim

Guardiolina mašinerija: Kako bi mogao izgledati sastav Cityja ako dođe Leo Messi?

Endin Čaušević

Fudbalska javnost još uvijek je u šoku vijesti da bi Lionel Messi mogao napustiti i pojačati Manchester City.

Messi je prije dva dana poslao dopis Barceloni u kojem je zatražio odlazak iz kluba. On je nezadovoljan načinom na koji čelnici Barce vode ovaj klub, te ne želi više biti dio toga.

Odmah nakon toga počele su špekulacije da Messi ide u Manchester City, a engleski klub je za njega već poslao dvije ponude.

Čini se da Messi želi ponovo sarađivati s Pepom Guardiolom i koliko god to čudno zvučano zaista je moguće da Argentinca od naredne sezone gledamo u dresu Cityja.

Engleski mediji već špekulišu o tome kako bi sastav Građana mogao izgledati naredne sezone, a ukoliko dovedu Messija onda će zaista imati strašan tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mogući tim Manchester Cityja: Ederson, Walker, Fernandinho, Ake, Mendy, Rodri, De Bruyne, Mahrez, Messi, Sterling, Aguero.

Image

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Messi da igra iza špica, a ne može potrčati više od 6 km po utakmici?
0 7
Shik
I probudim se a oko mene gole zene....
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi