Ponuda je na stolu

Luka Menalo povećava bh. koloniju u Turskoj?

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo (24) mogao bi do kraja prelaznog roka napustiti Dinamo.

Bh. fudbaler nije u prvim planu u zagrebačkom klubu i očekuje se da će on biti jedan od fudbalera koji će uskoro napustiti redove prvaka Hrvatske.

Karijeru bi Menalo mogao nastaviti u Turskoj. Interes za 24-godišnjeg ofanzivca pokazuje ekipa Konyaspora i pokušat će da ga doved u svoje redove u narednom periodu.

Ovaj klub je pravo utočište za bh. fudbalere. Trenutno su čak četvorica članovi Konye, a to su Ibrahim Šehić, Marin Aničić, Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Menalo bi mogao biti peti. Pregovori između dvije strane se vode i neće biti nikakvo iznenađenje ako sjajni fudbaler završi u Turskoj.

Luka je prošle sezone igrao u ljubljanskoj Olimpiji i pružao je zaista fantastične nastupe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.