Gojak nakon pobjede Dinama: Ponosan sam što sam dio ove ekipe

Modi u 3. kolu kvalifikacija

Gojak nakon pobjede Dinama: Ponosan sam što sam dio ove ekipe

A. Beganović

Fudbaleri zagrebačkog Dinama plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija Lige prvaka.

Ali, nisu to ostvarili na očekivani način. Iako su u duel sa Clujom ušli kao favoriti, izabranici Zorana Mamića su se dobro namučili i tek nakon jedanaesteraca su uspjeli slaviti.

U redovima Dinama dobru partiju koju je krunisao i pogotkom, pružio je bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak, koji je mogao biti i tragičar s obzirom da mu je golman domaćih odbranio penal u petoj seriji.

Ali, Livaković je "izvukao" Gojaka, koji je nakon meča istakao da je ponosan što je dio ove Dinamove ekipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Teška i uzbudljiva utakmica. Mislim da smo zasluženo slavili. Ostavili smo srce na terenu i mogu biti ponosan što sam dio ove ekipe. Hvala Bogu, prati me sreća i uvijek dajem sve od sebe", istakao je bosanskohercegovački reprezentativac.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi