Na rasporedu tri meča

Kvote za mečeve Premijer lige odavno nisu bile tako izjednačene kao danas

Endin Čaušević

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se danas utakmicama šestog kola.

Na rasporedu su danas tri utakmice, a kolo će otvoriti Mladost i Olimpik koji se od 16:30 sati sastaju u Doboju kod Kaknja. Od 19 sati igraju Velež - Tuzla City, dok sat kasnije počinje utakmica na Tušnju gdje će snage odmjeriti Sloboda i Široki Brijeg.

Jasno je da će mečevi u Mostaru i Tuzli biti itekako zanimljivi, a ljubitelji bh. fudbala će meč Slobode i Širokog moći pratiti u direktnom prenosu na Areni Sport.

Što se tiče meča u Mostaru jasno je da Velež ulazi s ulogom favorita, a to pokazuju i kvote na kladionici. Tuzla City ima trenutno devet bodova, dok Velež ima bod manje.

No, Rođeni igraju na svom terenu i opravdano je kvota na pobjedu ovog tima manja. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Situacija za utakmicu na Tušnju je nešto drugačija. Ovdje je blago favorit Široki Brijeg koji je nakon pet kola drugi sa 11 bodova. Sloboda će pokušati izboriti pozitivan rezultat i sigurno je da će igrači ovog tima dati sve od sebe da poremete račune gostima.

Kvote su možda iznenađujuće za navijače Slobode, ali ukoliko vjeruju u pobjedu svog tima onda je sada odličan trenutak da to i unovče. Kvote na ovaj meč kladionice MOZZART pogledajte na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, ne treba zanemariti ni meč Mladost - Olimpik. Vukovi dolaze po prve bodove u sezoni i sigurno nas očekuje jako zanimljiv meč. Domaći su puni samopouzdanja nakon senzacije i pobjede protiv Željezničara, ali ovakve utakmice su sigurno najteže.

Kvote su poprilično izjednačene iako Mladost ulazi u meč kao blagi favorit. OVDJE pogledajte kvote MOZZART kladionce za ovu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.