Obavio testiranje u Sarajevu

Samir Bekrić imao je poruku nakon što je saznao da je negativan

Edmir Škorić

Samir Bekrić je samo jedan u nizu nogometaša Željezničara koji su se u Sarajevu testirali, a potom saznali da su negativni na koronavirus.

Nakon Luke Miletića, Luke Juričića i Ermina Zeca, negativni na testiranju bili su i Haris Hajdarević, ali i iskusni Samir Bekrić.

On je bio među pozitivnima na testiranju prije puta u Izrael, te je ostao u Sarajevu. Meč između Maccabi Haife i Željezničara nije odigran, ali će se odigrati u septembru u Izraelu.

Bekrić se oglasio danas nakon što je saznao da je negativan na testiranju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dragi prijatelji mnogo vam hvala na velikom broju poruka i poziva. Samo da vam kažem da sam dobro i da nikada nisam imao nikakve simptome. Ponovo sam radio test koji je pokazao da sam negativan. Puno zdravlja vam želim, pazite na sebe i najbliže", poručio je Bekrić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.