Bekrić i Hajdarević negativni na testiranju u Sarajevu

Na testiranju u Izraelu Hajdarević je bio pozitivan

Bekrić i Hajdarević negativni na testiranju u Sarajevu

S. Mlaćo

Još jedan nogometaš Željezničara koji je bio pozitivan na koronavirus na testiranju u Izraelu danas je saznao nove rezultate.

Radi se o Harisu Hajdareviću čiji je nalaz pokazao da je negativan, kao i jučer kod Luke Miletića te Luke Juričića koji su bili negativni.

Sa Grbavice je potvrđeno da je negativan i Samir Bekrić koji je bio među pozitivnim na osnovu testiranje koje su Plavi obavili prije puta u Izralel, te je ostao u Sarajevu.

Željezničar nije igrao meč sa Maccabijem, a jučer je Evropska fudbalska federacija donijela je odluku da se meč Maccabi Haifa - Željezničar ponovo odigra u Izraelu.

UEFA je saopštila zvaničnu odluku da se otkazani meč ponovo odigra u Izraelu. Utakmica se po odluci treba odigrati do 12. septembra, a klubovi su dužni dogovoriti datum i satnicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar je najavio kako će uložiti žalbu na ovu odluku i još jednom zahtjevati da se utakmica odigra na neutralnom terenu.

Da li su Izraelci "varali" sa testovima, ostat će tajna.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Ma varali nego šta , ovo će sad da prođe kao da ništa nije bilo , prođose ljudi ne kažnjeni za ovo što su uradili... A da se ovo desilo kad nas , izbacila bi nas uefa doživotno iz el i lige p.
13 0
Lafac
S rogatim se ne isplati bosti,sjetite se krivih linija iz Širokog...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi