Velšanin je nevjerovatan

Gareth Bale se ponovo šprda s ugledom Real Madrida

Admin Čaušević

Ako je slutiti po dešavanjima u posljednje vrijeme Garethu Baelu golf je puno važnija stvar od ruke koja ga hrani - Real Madrida. 

Bale se proteklih mjeseci u nekoliko navrata poigrao s ugledom Real Madrida, a njegova fotografija kako spava na klupi i s maskom preko očiju je postala viralna.

Ovaj put Velšanin je otišao korak dalje. Iako po zanimanju fudbaler u novoj reklami BT Sporta iskusni ofanzivac se pojavio kao golfer.

U zanimljivom videu pod nazivom "neograničn broj izmjena" gdje su se pojavile mnogobrojne face Bale se nalazi na golf terenu kada mu Trent Alexander-Arnold javlja da će konačno zaigrati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je svoju situaciju u Real Madridu i činjenicu da samo sjedi na klupi odlučio prihvatiti kao šalu na vlastitii račun u reklami, međutim pitanje je kako će na sve reagovati u kraljevskom klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.