Sve je završeno: Milan dogovorio pojačanje iz Real Madrida

Sutra na ljekarskim pregledima

Sve je završeno: Milan dogovorio pojačanje iz Real Madrida

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da je Milan dogovorio novo pojačanje koje stiže iz Real Madrida.

La Gazzetta dello Sport objavila je prije nekoliko trenutaka da su Milan i Real Madrid postigli dogovor, te da će Brahim Diaz potpisati ugovor do kraja ove sedmice s Rossonerima.

Diaz je u Real stigao iz Manchester Cityja prije skoro dvije godine, ali je za Kraljeve odigrao tek 21 utakmicu i ovog ljeta je jasno dao do znanja da želi da ide.

Odmah se u borbu za njegov potpis uključio Milan koji je čini se sve dogovorio. Diaz će sutra doći na ljekarske preglede, a u subotu bi zvanično trebao biti predstavljen na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije još uvijek poznato koliko će Rossoneri platiti Diaza, a jedino što se zna da će u ugovoru biti klauzula po kojoj ga Real Madrid može otkupiti za određenu cifru ukoliko to budu željeli.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi