Foto - EPA

Sve je završeno

Sandro Tonali novi igrač Milana

Midhat Šljivak

Sandro Tonali novi je fudbaler Milana.

Italijanski mediji večeras su objavili kako je dogovor o transferu 20-godišnjeg veznjaka postignut i da će Tonali obući dres Rossonera.

Pobijedio je Milan u trci za potpis velike nade italijanskog fudbala gradskog rivala Inter, koji je ranije imao dogovorene uslove sa ovim fudbalerom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, na kraju je došlo do preokreta. Tonali se odlučio za Milan, narednu sezonu će igrati kao posuđen igrač Brescije, a Rossoneri će ga otkupiti narednog ljeta.

Tonali je jedna od najvećih nada italijanskih fudbala. Predviđa mu se velika karijera i sigurno da je Milan dobio veliko pojačanje u veznom redu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.