Direktor Intera poručuje

"Nećemo dovesti Messija, odakle dolaze te lude špekulacije?"

Edmir Škorić

Direktor Intera Piero Ausilio demantuje da bi Lionel Messi karijeru mogao nastaviti u Interu.

Nakon što je Messi zatražio od Barcelone raskid ugovora, opet se pojavila priča da bi Inter mogao da ga angažuje, ali Ausilio tvrdi da te glasine nemaju nikakvu osnovu i da su zapravo - izmišljotina.

"Nećemo dovesti Messija. Ne znam ni odakle su te lude špekulacije potekle. Naravno da svaki klub na svijetu želi takvog igrača, ali realnost i činjenice su drugačije", kazao je direktor Nerazzurra.

Međutim, s druge strane je potvrdio da nije isključeno da klub angažuje iskusnog beka Rome Aleksandra Kolarova i veznjaka Artura Vidala iz Barcelone.

"Velike su šanse da dovedemo Kolarova. Što se tiče Vidala, to je igrač koji nam se dopada. Ali, on je član Barcelone i pratimo situaciju. Ako bude bilo šanse da ga dovedemo - pokušaćemo", dodao je Ausilio.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.