Fotografije s aerodroma kao potvrda ranije najave, slijede sati odluke

U najavi sastanak Jorgea Messija i Bartomeua

Fotografije s aerodroma kao potvrda ranije najave, slijede sati odluke

Edmir Škorić

Argentinski mediji objavili su fotografije sa aerodroma u Rosariju.

Otac Lionela Messija, Jorge, iz Rosarija je privatnim avionom krenuo prema Barceloni, kako bi u srcu Katalonije, kako se i najavljivalo, sjeo za pregovarački stol sa predsjednikom kluba Josepom Bartomeuom.

Bartomeu će Jorgeu predložiti novi dvogodišnji ugovor za Messija, dok će Messijev otac inzistirati na tome da klub dopusti njegovom sinu da se mirno rastane ovog ljeta.

To je nešto o čemu sada u Barceloni ne žele ni da čuju, ali svjesni su da se nalaze u lošoj situaciji i da nije jednostavno, bez obzira što Messi nema klauzulu prema kojoj može jednostrano raskinuti ugovor i otići bez odštete u drugi klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sastanak Bartomeua i Jorgea trebao bi da nam da odgovore na neka ključna pitanja, a očekuje se da se on obavi već sutra.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Doso babo na sastanak. Ja i? Jel piskio, gdje je vecerao, dajte nam to hebo ove info bolan
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti