Kakvo ludilo na Apeninima: Juve odabrao Suareza i odustao od Džeke, ali on svejedno napušta Romu

Sada najbliže Interu

Kakvo ludilo na Apeninima: Juve odabrao Suareza i odustao od Džeke, ali on svejedno napušta Romu

Edmir Škorić

Juventus se nalazi blizu dovođenja Luisa Suareza iz Barcelone, što znači da torinski klub odustaje od Edina Džeke.

Posljednjih dana bili su intenzivni pregovori između Juventusa i Džeke i Rome, ali je Stara dama odlučila na kraju da dovede iskusnog Urugvajca kojeg je Ronald Koeman otpisao u Barceloni.

Sada, kada je postalo jasno da Džeko neće u Juventus, u igru se opet uključuje Inter, koji se odavno veže uz ime bh. reprezentativca.

Calciomercato.com tvrdi da je Interov dikektor Beppe Marotta primijećen kako razgovara s Džekinim agentom Silvanom Martinom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je odlučna prodati Džeku i to za svega 12 miliona eura, što je znatno manje od ranije traženih 20 miliona, pa je sada Inter spreman da završi posao, kada već Juventus nije bio spreman.

Dakle, sada je vjerovatnije da Džeko obuče dres Nerazzurra, Suarez dres Juventusa, a u Romu će kao zamjena za Džeku doći Arkadiusz Milik iz Napolija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars1946
Ovaj štrumf na sve načine pokušava, makar preko novina, da proda ohrndanu ragu i time spasi ŽeljA od stečaja.... Spasa nema, jer je dug preko 4mio kratkoročni+5mio dugoročni +2,5mio Poreznoj upravi...
5 14
karlhajncbrazzzo
Ostao je još Napoli.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi