De Jong otkrio je li Messi još uvijek član WhatsApp grupe u kojoj su svi igrači Barcelone

Još uvijek je igrač Barcelone

De Jong otkrio je li Messi još uvijek član WhatsApp grupe u kojoj su svi igrači Barcelone

E. Škorić

Poznato je da igrači skoro svakog kluba koriste grupu na WhatsAppu ili Viberu, pa jednu takvu imaju i nogometaši Barcelone.

Obično se u grupu dodaju novi članovi, pa je naprimjer Miralem Pjanić dobio dobrodošlicu, ali oni koji odlaze uglavnom napuštaju grupu. Stoga su Frenkiea de Jonga, mladog veznjaka Barcelone, upitali da li je Lionel Messi još uvijek član WhatsApp grupe u kojoj su svi nogometaši katalonskog ponosa?

"Da, Messi je još uvijek tu, ali je zapravo prilično mirno na grupi", kazao je Nizozemac.

Dakle, u Barceloni vlada mir i tišina među igračima i niko još ne zna da li će Argentinac ostati u klubu i naredne sezone nakon što je prethodno prošle sedmice zatražio raskid ugovora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još uvijek je član Barcelone, i ugovorom, pa je i dalje član WhatsApp grupe, no moglo bi se vrlo lako dogoditi da pozdravi sve saigrače i klikne na "napusti grupu", pa se ubaci u grupu u kojoj su igrači Manchester Cityja ili PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi