Foto - Juventus

Doveli igrača za rezervni tim

Napadač u Juventusu, ali ne onaj kojeg svi očekuju

Midhat Šljivak

Torinski Juventus jučer je u svoje redove doveo iskusnog napadača Andreu Brighentija.

Ovaj 32-godišnjak potpisao je ugovor sa Starom damom, ali neće biti dio prvog tima, već će igrati za rezervni tim u Seriji C naredne sezone.

Brighenti dolazi iz ekipe Monze. Ima veliko iskustvo igranja u nižim rangovima i sigurno da će biti od pomoći rezervama Bianconera.

Juventusove rezerve žele u Seriju B nardene sezone, a iako tim ispred sebe ima prefiks U23 u ekipi je nekoliko iskusnih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored 32-godišnjeg Brighetija tu su još Stefano Gori (24), Dario del Fabro (25), Timothy Nocchi (30) i Raffaele Alcibiade (30).

Ipak, navijači Stare dame naravno sa nestrpljenjem čekaju pojačanja za prvi tim. Jučer su dobili neočekivan potpis, a sada je red za Luisa Suareza ili Edina Džeka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.