Dječak sa fotografije je nekada molio za autogram, a sada će Suarezu biti domaćin

Hoće li ih sudbina spojiti?

Dječak sa fotografije je nekada molio za autogram, a sada će Suarezu biti domaćin

Admin Čaušević

Luis Suarez je potpunu igračku afirmaciju doživio u dresu Ajaxa za kojeg je nastupao od 2007. do 2011. godine. 

Dok je igrao na Amsteram Areni urugvajski napadač je bio sportski uzor mnogim mališanima iz omladinskih selekcija popularnih Kopljanika. Među njima je bio i Matthijs De Ligt.

Trenutno možda i najbolji mladi štoper svijeta je kao i svi vršnjaci imao veliku želju za zajedničkom fotografijom i autogramom od Suareza.

Jedne prilike De Ligtu se ta želja i ispunila nakon što je skupljao lopte prilikom utakmice. Desetak godina kasnije Nizozemac bi vrlo lako mogao biti domaćin Suarezu u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, postoji velika mogućnost da će Suarez u narednih nekoliko sedmica postati novi fudbaler Juventusa i samim tim De Ligtov saigrač.

Život ponekad piše čudne priče i ponekad se dječački snovi postanu stvarnost, pravi primje je De Ligt koji je kao dječak skupljao lopte Suarezu, a sada s njim može dijeliti svlačionicu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi