Zeničani misle i na navijače

NK Čelik za navijače spremio iznenađenje u Varešu

Edmir Škorić

NK Čelik će u nedjelju gostovati u Varešu kod istoimene ekipe u meču 2. kola Kantonalne lige ZDK.

Iz Čelika su pred ovo gostovanje poručili kako rade na realizaciji streama kako bi navijači mogli uživati u utakmici, budući da na istoj ne mogu prisustvovati.

"Svjesni činjenice da naš Klub, bez obzira gdje i kada igrao, privlači pažnju i interesovanje javnosti, krenuli smo u realizaciju projekta ČZ stream, kako bi svi navijači i simpatizeri, u situaciji kada prisutvo publike nije dozvoljeno, mogli pratiti utakmice najdražeg tima. U nedjelju, 06.09.2020.godine gostujemo kod ekipe NK „Vareš“ iz Vareša, a ekipa koja radi na realizaciji projekta ČZ stream daje sve od sebe da isti bude omoguće", objavio je NK Čelik.

"Svjesni mogućih poteškoća i tehničkih problema u realizaciji prijenosa utakmice, unaprijed se izvinjavamo ukoliko ipak ne uspijemo realizovati live stream", navode Zeničani na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.