Dobre vijesti za navijače Čelika pred meč protiv Proletera

Utakmica u direktnom prenosu

Dobre vijesti za navijače Čelika pred meč protiv Proletera

Endin Čaušević

Fudbaleri Čelika danas igraju na svom terenu protiv Proletera utakmicu drugog kola Kantonalne lige ZDK.

Zeničani su pobjedom otvorili novu sezonu, a danas imaju šansu za nova tri boda na svom terenu. Čelik će dočekati Proleter, a meč se igra od 16:30 sati.

Jasno je da se i ova utakmica igra pred praznim tribinama, ali je klub ponovo objavio veoma dobre vijesti za svoje navijače.

Naime, meč će biti u direktnom prenosu na YouTube kanalu zeničkog kluba što će sigurno ponovo oduševiti navijače koji će moći pratiti svoje ljubimce.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Odron!
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi