Čelik demonstrirao silu!

Zeničani odlični

Čelik demonstrirao silu!

Admin Čaušević

Čelik se ove sezone takmiči u Ligi Zeničko-dobojskog kantona, a ako se po jutru poznaje dan Zeničani će bez problema izboriti promociju.

Nakon što su u prvom kolu pobijedili Novi Šeher s 2:0, zenički crno-crveni su demonstrirali snagu protiv Proletera. Bilo je visokih 6:0.

Nakon prvog poluvremena na semaforu Bilinog polja stajao je rezultat 1:0. Strijelac jedinog gola za domaće u prvom dijelu bio je Popović.

U posljednjih 25 minuta domaći igrači su napunili mrežu gostiju. Na 2:0 povisio je Piljug, da bi sve dileme oko pobjednika u 71. minuti riješio Mahmutović.

Nva promjena rezultata već dvije minute kasnije. Lopta je nakon pokušaja Čička ulazila u gol, ali je jedan od gostujućih igrača dirao loptu te tako postigao autogol.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Ipak, Čičak se uspjeva upisati u strijelce u 78. minuti, a talentovani napadač je u 87. minuti zabio za 6:0 i tako postavio konačan rezultat.

U sljedećem kolu Čelik čeka prvo iskušenje van Zenice i gostovanje u Varešu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Naprijed Čelik ljubavi moja !
10 1
balunv
Šteta šta mafija uradi od onakvog kluba ,koji je ostavio lijep trag i onoj bivšoj Yugi.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti