Nije krio razočarenje

Mancini nakon BiH: Žao mi je...

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je stigla do velikog boda na gotovanju u Italiji (1:1).

Našu je selekciju u vodstvo doveo Edin Džeko lijepim pogotkom u 57. minuti, dok je deset minuta kasnije Stefano Sensi iskoristio grešku naše odbrane i postavio konačan rezultat.

Svoje viđenje utakmice za medije je iznio selektor Azzurra, Roberto Mancini koji je rekao sljedeće:

"Žao nam je, pokušavali smo do kraja postići gol, ali nismo uspjeli. Nedostajalo nam je svježine. Ova me utakmica dosta potsjetila na prošlogodišnju u Torinu. Što se tiče Nizozemske sasvim je sigurno da će sustav igre biti isti, s tim da ćemo napraviti određene izmjene. Chiellini? Nismo ništa htjeli riskirati sa njim tako da je bio na poštedi za svaki slučaj." 

Talijani će priliku za popravni imati za tri dana kada budu gostovali Nizozemcima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.