Nije krio razočarenje

Mancini nakon BiH: Žao mi je...

12

Komentari (12)

Zulfikar
Uz Ciru najaci trener sto nas vodio do sad. Bajevic je dingospo koji se nije pokolebao ni pred najvecim grcim huliganima.
Ibro
Sta je ciro napravio Allaha ti? Osim sto je opljacko savez
struja
Samo Pape je Imao igru,ovo juce je takticki dobro uradzeno.
Zulfikar
Sastavio manje vise tim koji je otisao na SP i digao euforiju na nivo koji nikada nismo imali ni prije ni poslje. Sa onom elipom bilo je cudo ne otici na SP.
Master_ya
Isto je sa svakim selektorom ako cemo biti realni prvih 4-5 tekmi svi igraju i onda opet *****! I kod Prosineckog su se bacali na glavu u ligi nacija i onda u kvalifikacijama ko baletani.
ed85
Mancini je jako los trener ne znam ko ga vise gura ,isto tako Mourinho.
Leo
Ako je tebi Mourinho još trener, onda ne znam. Što se Italije tiče dobar im je u skorije vrijeme bio Conte, a i Mancini je osvojio 30 bodova u kvalifikacijama.
Ibro
Mourihno najgori trener
kiki
2 LŠ i to jedna s malim Portom,2 LE,3 EPL,3 skudeta ,1 Primera i desetak kupova i superkupova Loš trener????
starmac
Stara škola.To je samo dokaz da trener mora biti autoritet.Svi ginu na terenu.
tuzlaak
Bravo Bajevicu!!!!!
JointUnion87
Bajević je postavio igrače, svaka mu čast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.