Nova posudba iz Reala

Dani Ceballos se vratio u Arsenal

Endin Čaušević

Španski fudbaler Dani Ceballos i naredne sezone će igrati na posudbi u Arsenalu.

Ceballos je proveo prošlu sezonu u londonskom klubu, ali se potom vratio u Real Madrid. Ipak, jasno je da Zinedine Zidane ne računa na njega i odlučeno je da je najbolje da ovaj veznjak ide na novu posudbu.

To su čelnici Arsenala strpljivo čekali jer su imali veliku želju da ponovo vrate Ceballosa na Emirates. U tome su uspjeli, te je londonski klub sinoć potvrdio da će Ceballos i naredne sezone nositi dres Arsenala.

Arsenal je dogovorio s Real Madridom novu jednogodišnju posudbu i imat će priliku da narednog ljeta otkupe ugovor Ceballosa, ali još uvijek nije poznato za koliko novca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 24-godišnji veznjak prošle sezone odigrao je 37 utakmica u dresu Arsenala s kojim je osvojio FA Cup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.