Liverpool "razleda" u Portugalu: Stigla poruka - isplatite otkupnu klauzulu

Teško da će se to desiti...

Liverpool "razleda" u Portugalu: Stigla poruka - isplatite otkupnu klauzulu

Portugalski Record donosi priču o interesu Liverpoola za mladog fudbalera lisabonskog Sportinga Nunu Mendesa.

Record tvrdi i da je Liverpool nakon "razgledanja" po Portugalu u potrazi za pojačanjem kontaktirao Mendesovog menadžera.

Mendesovm menadžer Miguel Pinho je navodno saopštio Sportingu da za njegovog klijenta postoji interes Liverpoola i da je bilo kontakta, a odgovor lisabonskog kluba je bio jednostavan: Mendes ima otkupnu klauzulu od 45 miliona eura i ko ga želi dovesti mora je isplatiti.

Međutim, ni Liverpool, ali ni Real Madrid koji je navodno također zainteresovan za Mendesa, ne želi platiti ni blizu pomenute cifre za 18-godišnjeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, talentovani Mendes igra na poziciji lijevog beka i tek je nedavno počeo dobijati šansu u prvom timu Sportinga. Do sada je uspio skupiti devet nastupa za Sporting u portugalskom šampionatu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi