Odlučio se oglasiti

Nisu to očekivali: Objava Suareza na Instagramu hladan tuš za navijače Juventusa

Endin Čaušević

Već skoro dvije sedmice uveliko se piše o tome da će Luis Suarez napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u Juventusu.

Ronald Koeman je nedavno preuzeo klupu katalonskog kluba i navodno je poručio Suarezu da više ne računa na njega. Međutim, nakon što je Lionel Messi potvrdio ostanak u Barci čini se da se promijenila situacija i oko Suareza.

No, i pored toga nastavile su se špekulacije oko njegovog odlaska u Juventus, a mnogi španski i italijanski mediji danas su čak objavili da je Suarez sve dogovorio, te da sigurno ide u klub iz Torina.

Međutim, nakon današnjeg treninga Barcelone oglasio se i Suarez koji je čini se sve to demantovao.

On je objavio fotografiju s treninga na kojoj je nasmijan i poručio je da je to njegova reakcija na sve laži koje se o njemu pišu ovih dana. Mnogi smatraju da je na taj način demantovao odlazak u Juve, te da će prema svemu sudeći ostati u Barci.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To sada ponovo u prvi plan stavlja Edina Džeku koji će prema svemu sudeći sada biti glavna meta Juventusa za novog napadača, te bi pregovori s Romom ponovo trebali početi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.