Nijemci se raspituju, ali Moise Kean želi samo nazad u Juventus

Mladi Italijan će vjerovatno napustiti Everton

Nijemci se raspituju, ali Moise Kean želi samo nazad u Juventus

Pojavile su se informacije da je Borussia Dortmund zainteresovana za Moisea Keana, ali navodno napadač Everton želi samo jedno - povratak u Juventus.

20-godišnji Kean je prošao omladinski pogon Stare dame, vjerovalo se da je budućnosti Juventusa, ali je onda prošlog ljeta prodan Evertonu za blizu 40 miliona eura.

Mučio se Kean u Engleskoj, pa se odavno piše o njegovom napuštanju Evertona.

Prema tvrdnjama Tuttosporta, Borussia Dortmund je zainteresovana za mladog Italijana, te je i uspostavila zvanične kontakte u cilju realizacije njegovog transfera.

Međutim, isti izvor tvrdi da je jedino što Kean želi povratak u Juventus, prvobitno na posudbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mogla bi se tu naći i opcija otkupa ugovora, ali još nije potpuno jasno u kakvom bi se formatu mogao realizovati Keanov eventualni transfer nazad u Juve.

I ako se vrati u Juve, Kean će se morati žestoko truditi za svaku minutu na terenu jer se trenutno čini da na mjesto prvog špica stiže Luis Suarez.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi