Barcelona iduće sedmice službeno predstavlja Pjanića
FOTO - EPA

Uskoro u novom klubu

Barcelona iduće sedmice službeno predstavlja Pjanića

Adnan Beganović

Sjajni bosanskohercegovački veznjak i novi igrač Barcelone, Miralem Pjanić, iduće sedmice će i službeno biti predstavljen kao novo pojačanje španskog kluba.

Iako je prošlo više od dva mjeseca otkako je Barcelona službeno angažovala Pjanića, službeno predstavljanje još uvijek nije upriličeno.

Barcelona je dogovorila sa Juventusom da Pjanić završi sezonu sa Starom damom pa je planirano da nakon par dana odmora doputuje u Španiju gdje bi prošao liječničke preglede nakon kojih bi i službeno bio predstavljen.

No, kako pišu španski mediji, par dana uoči polaska za Barcelonu naš veznjak je obavijestio španski klub da osjeća određenu nelagodu, a nakon testiranja na korona virus potvrđeno je da je pozitivan.

Nakon dvije sedmice u izolaciji Pjanićev test na korona virus je negativan, a danas bi trebao ponoviti testiranje kako bi mogao otputovati u Španiju.

Ukoliko i današnji test bude negativan, čemu se svi nadamo, već sutra će Mali princ krenuti za Baarcelonu gdje ga očekuju liječnički pregledi i još jedno testiranje kako bi se mogao priključiti treninzima svog novog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Planirano je da prvih nekoliko treninga bosanskohercegovački veznjak odradi samostalno, a da početkom naredne sedmice bude upriličeno službeno predstavljanje.

Podsjetimo, prvi službeni meč u novoj sezoni Barcelona će odigrati 27. septembra tako da u klubu očekuju da će Pjanić biti spreman za duel sa Villarrealom na Nou Campu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
GRANDE PJANIĆ nadam se da ćeš se savršeno uklopiti u novu sredinu i pokazati da si jedan od najboljih veznjaka današnjice
4 1
user1590396893
Sretno doktore mada pored Messija teško da može ko doć do izražaja
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi