Prvi meč u petak

Čak pet utakmica 7. kola Premijer lige u direktnom prijenosu!

Admin Čaušević

Utakmice 7. kola Premijer lige igrat će se u tri različita dana, a prvu rundu nakon reprezentativne pauze otvorit će derbi Sarajevo - Borac.

Utakmica na stadionu Asim Ferhatović Hase igrat se u petak od 20 sati. Duel Sarajeva i Borca će biti jedan od pet mečeva kojeg će direktno prenositi Arena Sport.

U subotu se igraju dva susreta. Mečeve Olimpik - Velež i Zrinjski - Mladost ljubitelji "bubamare" će moći gledati putem tv ekrana. Susret u Sarajevu počinje u 16:30, a u Mostaru u 20 sati.

Široki Brijeg - Željezničar igraju u nedjelju na Pecari od 18 sati, a kolo će zatvoriti Tuzla City - Radnik na Tušnju od 20 sati. I ta dva duela će direktno prenositi Arena Sport.

Jedini meč koji neće biti u direktnom prijenosu je duel Krupe i Slobode. Ta dva tima svoj susret igraju u nedjelju od 16:30.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.