Teren na stadionu Koševo odavno nije izgledao bolje

Sve spremno za petak

Teren na stadionu Koševo odavno nije izgledao bolje

Endin Čaušević

Nakon reprezentativne pauze konačno se nastavlja Premijer liga BiH utakmicama sedmog kola.

Derbi ovog kola igra se već u petak na Koševu kada će Sarajevo ugostiti ekipu Borca. Klub iz Banjaluke je trenutno prvi sa 12 bodova, dok je Sarajevo treće s bodom manje.

Nakon pauze i reprezentativnih obaveza sigurno je da i ljubitelji Premijer lige jedva čekaju nastavak sezone, a kolo se otvara velikim derbijem.

Utakmica između Sarajeva i Borca igra se u petak od 20 sati, a bordo klub je objavio da je teren na stadionu Asim Ferhatović-Hase u idealnom stanju, te da je sve spremno za meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Teren na Koševu odavno nije izgledao bolje, te igrači oba kluba imati idealne susrete za derbi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Odličan, sad samo još 2 bika pustiti i spektakl je zagarantovan.
6 7
Realist
Sta ce im vertikale kad trebaju horizontale
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti