Odličan tebi

Zukanović prekinuo post dug skoro pet godina!

Admin Čaušević

Ervin Zukanović je prije nekoliko sedmica zvanično postao novi fudbaler Karagumruka, tima koji se takmiči u turskoj Superligi.

U prvom kolu nove sezone Karagumruk je pobijedio sa 3:0 Yeni Malatyaspor, a Zukanović je imao zaista odličan debi.

Iskusni bh. štoper je pogodio već u 4. minuti kada se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Lopta se odbila od prečku, a naš fudbaler je glavom pospremio u mrežu.

Inače, Zukanoviću je ovo bio prvi ligaški gol nakon skoro pet godina, posljednji je postigao u dresu Sampdorije protiv Lazija sredinom decembra.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Preostala dva gola Karagumruk je postigao u drugom poluvremenu. Sobiech je u 56. minuti povisio na 2:0, a konačan rezultat je postavio Sabo iz penala u 74. minuti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.