Čuje se zov evropske metropole: Gradski rivali se bore za potpis Ervina Zukanovića

Iskusni štoper bez kluba

Čuje se zov evropske metropole: Gradski rivali se bore za potpis Ervina Zukanovića

A. Čaušević

Među poznatijim bh. fudbalerima koji traže novi klub nalazi se i Ervin Zukanović. 

Zukanović je pandemiju koronavirusa dočekao kao fudbaler SPLA-a, ugovor sa sada već bivšim članom Serije A mu je istekao prije dva mjeseca i ima slobodne papire.

Naredna stanica u karijeri iskusnog štopera mogao bi postati Istanbul. Za njegove uslove su zainteresovani gradski rivali Bešiktaš i Galatasaray.

Čelnici dva velikana turskog fudbala su već stupili u kontakt sa Zukanovićevom zastupnicima, a uskoro se očekuje i odgovor 33-godišnjeg defanzivca.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sarajlija je ranije igrao u Belgiji i Saudijskoj Arabiji, a većinu karijere je proveo u Italiji. Radi se o fudbaleru sa bogatim iskustvom na međunarodnoj sceni zato i ne iznenađuje interes Bešiktaša i Galatasaraya. 

Top Komentari

Amarinho
Zuka najlosiji stoper kojeg smo imali, ne vjerujem da ce on zavrsiti u besiktasu ili galu ali bi bio jedno veliko pojacanje za zelju
4 1
user1587913103
Ovaj mijenja tim svakih 6 mjeseci...dobar pravo, veliki talent...???
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije